naturäventyr3sista

Naturäventyr

Tidsåtgång: 1,5 tim
Pris: 350 kr/per person 
Antal deltagare: minst 3
För bokning ring Boel Hedin, Strömstäppan Friskvård: 070-358 01 92
Gällande företag, kontakta Strömstäppan Friskvård för pris och upplägg enligt överenskommelse, 070-358 01 92.

Bakom varje hörn väntar ett nytt äventyr! Med alla sinnen beger vi oss ut över stock och sten på hemlighetsfulla stigar i blåbärsriset. Kanske finner vi en glimmande skatt i mossan?

Naturäventyret erbjuder olika uppdrag och utmaningar – olika samarbetsövningar som till exempel att bygga en konstruktion av naturmaterial eller att ta sig uppför ett berg med ett rep.

När vi är nöjda med de spännande utmaningarna och upplevelserna slår vi oss ner framför lägerelden.
Vi lyssnar på en historia/saga med sällskap av eldens flammande låga.
Berikande reflektioner äger rum när vi sitter tillsammans eller så kanske vi vaggas av trädens rörelser liggandes i en hängmatta.

Strömstäppan Friskvård erbjuder Naturäventyr som är för hela familjen, där barn, syskon och föräldrar får ett spännande äventyr tillsammans.

Naturäventyr är också en utmärkt aktivitet för möhippan, svensexan, AW eller kompisgänget som vill umgås på ett annorlunda och naturnära sätt.

Upplägget för Naturäventyr formas av den aktuella årstiden – sommar, höst, vinter och vår. Innehållet skräddarsys utifrån önskat innehåll.

Vi fick ett uppdrag där vi skulle bege oss ut i skogen och under en begränsad tid hitta ett föremål som representerade känslan i nuläget. Jag fann ett guldfärgat löv som jag bar med mig under hela äventyret.
Jens

havsbildsista
Rulla till toppen
Scroll to Top